Over ons

Welkom bij Dietz mobiele sta-caravan service en camper reparatie! Wij zijn gespecialiseerd in allround reparaties aan alle merken caravans. Wij zijn werkzaam voor zowel caravanbedrijven, particulieren als verzekeringsmaatschappijen, dit alles doen wij ook op locatie.
 
Na 20 jaar autoschade hersteller een nieuwe uitdaging in 2003 alle opleidingen gevolgd te hebben bij de focwa voor pack keuring eerste caravan hersteller en eerste schade hersteller caravan. Wij streven ernaar het ongemak van een caravanschade voor onze klanten tot een minimum te beperken. Dit doen wij door nauw samen te werken met alle verzekeringsmaatschappijen. Service zonder zorgen Als u schade heeft aan uw stacaravan, caravan dan moet er van alles worden geregeld. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de schademelding, schadetaxatie, reparatie, garanties, betaling, etc. Om u al deze zorgen uit handen te nemen hebben wij afspraken gemaakt met enkele verzekeringsmaatschappijen. Wij bieden u dus service zonder zorgen!
 
Ook voor het leveren en montage van accessoires bent u bij ons welkom. Of het nu gaat om een caravan mover een airco, serviceluik, schotelantenne, fietsendrager,een extra stopcontact wilt laten monteren, wij regelen het voor u. Wij beschikken over een eigen transportservice zo dat brengen en halen van u caravan, camper, aanhanger bij onderhoud, schade herstel niet ten kosten gaat van u vrije tijd.
Welke problemen u ook heeft met de caravan, wij lossen het voor u op. Tegen normale tarieven, kunt u weer heel uw vakantie verder genieten van uw vakantieverblijf.