Stacaravan / Chalet onderhoud en reparatie

Reparatie aan gasinstallaties
Gasinstallatie, op het gebied van propaan/butaan kunnen wij voor u alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Vervangen van de glasslang, gasdrukregelaar of een geheel nieuw koperen leiding onder uw sta caravan en/of chalet aanleggen. Maar ook voor de reparatie van een gaslekkage komen wij graag bij u langs.

Onderhoud aan geizer of kachel
Naast onderhoud aan uw geiser en/of gaskachel kunnen wij tevens reparaties aan diverse merken voor u uitvoeren. Maar ook leveren en monteren wij nieuwe toestellen, Morco geisers, Vaillant geisers, open en gesloten badgeisers Vaillant. Ook voor Truma en Benraad kachels kunt bij ons terecht.

Aansluiten van elektrische installaties
De elektrische installatie van uw sta caravan en chalet dient vaak aan de laatste normen en eisen aangepast te worden. De camping / vakantiepark stelt hiervoor duidelijke richtlijnen. Het aansluiten van een aardlekschakelaar, stopcontacten en leidingen aarden kan de dms-service voor u uitvoeren.

Voorkomen van of reparatie na waterlekkage
Waterlekkage of aanpassingen aan uw waterinstallatie zijn voor ons dagelijkse werkzaamheden. We zijn bekend met Engelse maatvoeringen en laatste nieuwe technieken van de chalet en sta caravan bouwers. Of het nu koper, thyleen of andere producten. wij weten er raad mee. En denk aan “winterhard” maken van uw chalet en/of stacaravan. Wij isoleren de waterleiding en voorzien deze van thermalint (verwarmingslint) ten einde de vorst geen kans te geven. Een zogenaamde thermostaat verwarmd de waterleiding onder uw chalet en/of sta caravan bij temperaturen onder de 3° C.